Vilka e-postinställningar ska jag ange?

De inställningar ni ska använda för e-post är följande:

POP3/IMAP server: *
SMTP server: *
Användarnamn : Din e-postadress
Lösenord : Samma som tex webmailen
SSL/Kryptering: Ja

Portar:
Inkommande: POP3 995 eller IMAP 993
Utgående: 465

Autentisering utgående server: Lösenord (Brukar stå "använd samma inställningar som för inkommande server")

Observera att i vissa klienter, framförallt Apples klienter står det att användarnamn och lösenord för utgående server är frivilligt. Detta stämmer inte, användarnamn och lösenord skall även anges för utgående server.

* Vilken POP3/IMAP/SMTP server ni ska använda kan ni se genom att gå in på http://drift.space2u.com och klicka på "Din server" och ange ert domännamn.