Skickade mail syns inte

Den gamla versionen av webmailen har ett speciellt sätt att lagra skickade mail som standard - de är inte i en mailbox utan en databas. Dessa kommer du som standard inte åt via Ny Version - men du kan migrera dem.

Om du går in på vår Webmail  och loggar in med dina uppgifter. Sen går du till Webmail Inställningar och bockar för "Utkorg i IMAP" och sen Spara. Då skapas en ny "Utkorg" och den befintliga döps om till "Utkorg SQL". Du går då helt enkelt in i Utkorg SQL och flyttar alla mailen till Utkorg - då kommer de finnas tillgängliga på nya versionen också.