Start Databaser Mysql Hur går jag tillväga för att aktivera mySQL på mitt webhotellskonto?

Hur går jag tillväga för att aktivera mySQL på mitt webhotellskonto?

Aktivering av databaser görs via Databaser i kontoadministrationen.

Där finns aktivering av alla typer av databaser som stöds, bland annat MySQL, PGSQL, Oracle XE och SQL Express. Dessa ingår i kontotyper Steg2 och uppåt.

Det finns även möjlighet att aktivera MSSQL-databaser, detta är dock en tilläggstjänst som kostar 95:- / månad exklusive moms utöver kontots kostnad.