Start Databaser Mysql Kan ni rekommendera något verktyg för att administrera min mySQL databas?

Kan ni rekommendera något verktyg för att administrera min mySQL databas?

Ja, phpMyAdmin, ett bra och gratis webgränsnitt för att administrera en mySQL databas, det kan laddas ner på http://www.phpmyadmin.net/

Ni kan även använda en förinstallerad version hos oss via MySQLAdmin länken i kontoadministrationen.

Direkt sökväg till mysqladmin är
https://dba.space2u.com/mysqladmin/