Start Domännamn Allmän information om domän och dns Om man inte vill flytta sitt eget domännamn innan man har kontrollerat att allt fungerar, kan man då få en adress av typen http://www.space2u.com/~användarnamn/?

Om man inte vill flytta sitt eget domännamn innan man har kontrollerat att allt fungerar, kan man då få en adress av typen http://www.space2u.com/~användarnamn/?

Nej, denna typen av lokala sökvägar är inte tillgängliga. Däremot kan man få en subdomän som man kan använda tills man pekar om sitt domännamn.