.EU - registrartransfer

Om du vill att Space2u ska ta hand om förnyelser och administration av ditt .eu-domännamn så kan du via kontoadministrationen gå in på "Domänhanterare" och sen "Byt registrar". Fyll där i ditt domännamn, raden med Auth-key kan lämnas tom då .eu inte använder dessa än.

Känner du dig osäker på ovan går det även bra att du kontaktar oss på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den och ger oss information om domänen du vill flytta och vilket konto den ska flyttas till så påbörjar vi detta åt dig.

En överföring (transfer) av en .eu-domän fungerar som så att vi påbörjar en flytt från vår ände, sen skickas ett mail ut till den epostadress som står registrerad på domänen för bekräftelse. När denna bekräftelse är utförd så kommer domänen överföras till oss efter några timmar.

En överföring av .eu-domän innebär dock att den förnyas och kostar därför 250:- exklusive moms.