.SE - Registrartransfer

En registrartransfer innebär att man byter företag som domänen administreras och förnyas via. Denna transfer görs av den registrar man vill flytta till men kräver att ni som kund kontaktar oss och ger oss den transferkod (auktoriseringskod) som ni kan hämta hos er nuvarande registrar.

Processen är olika för olika registrarer, de flesta erbjuder dock en möjlighet att hämta ut denna kod via kundens kontrollpanel. Alternativt så ska det alltid gå att hämta ut denna kod via en begäran på mail.

Instruktioner för de som har SE Direkt som registrar:

Gå till: https://domanhanteraren.iis.se/
Logga in med ert kundnummer samt lösenord som ni har hos SE-Direkt
Klicka sedan på Domäner och på det domännamn/internetadress som ni vill flytta till
oss och därefter klickar ni på Generera auktoriseringskod.
Maila sedan koden till oss.

Om ni inte har fått dessa uppgifter kan ni begära ut nya via denna adress:
https://domanhanteraren.iis.se/start/info/noaccount

Får ni problem att hämta ut inloggningsuppgifterna så kan ni kontakta oss så kan vi hjälpa er med det.

När ni har fått mailet med "Begäran om inloggningsuppgifter för konto" kan ni skicka det
till oss på adress: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den så kan vi logga in och hämta ut den kod som behövs för att
överföra domänen till Space2u som registrar.