Peka om domän

En ompekning innebär att man ändrar namnserveradresserna som ligger inlagd för domänen i fråga, mot nya (i detta fallet våra). Det medför då att domännamnet kan börja hanteras av våra webb/mailservrar och ditt konto hos oss kommer bli kopplat till domännamnet.

DNS servrar lagrar värdena för en domän efter att dom sökt reda på dom så den DNS servern du använder kan exempelvis ha dom gamla värdena för en domän lagrade i minnet.

Det kan ta upp till 24-48 timmar innan ändringarna slår igenom på alla DNS servrar.

1 Övriga - Ompekning