Allmänt

Här hittar du frågor och svar rörande mail i allmänhet

1 Vilka e-postinställningar ska jag ange?
2 Skapa SPF-pekare
3 Vilka inställningar ska man tänka på för smtp-servern?
4 Finns det stöd för push mail?
5 Jag har en Blackberry och min epost tas inte bort på servern
6 Varför får jag en massa studsmail från adresser jag aldrig skickat epost till?
7 Jag har glömt mitt lösenord till mitt epostkonto?
8 Har ni spamfilter och virussökning på era epostservrar?
9 Stöder ni IMAP?
10 Vad innebär SA fältet i emailadministrationen?
11 Vad betyder @domän.com adressen i emailadministrationen?
12 Vad menas egentligen med mail alias?
13 Hur blockerar jag alla mail från en viss epostadress?
14 Vilken SMTP respektive POP3 server ska jag ställa in i mitt emailprogram när jag ska använda mitt mailkonton hos er?
15 Varför blir avsändaradressen doman@doman.com när jag skickar mail via webmailen?
16 Hur gör jag för att slänga alla mail som kommer till någon.adress@mindomän.com när en catch-all (*@domän.com) address används?
17 Hur många mottagare kan ett enskilt mail maximalt ha?
18 Görs det någon skillnad mellan versaler/gemener i emailadresser?
19 Stöds kryptering med SSL/TLS för SMTP och POP3?
20 Hur gör jag för att vidarebefordra min default adress @domän.se till en annan emailadress?