Start Epost Allmänt Vilken SMTP respektive POP3 server ska jag ställa in i mitt emailprogram när jag ska använda mitt mailkonton hos er?

Vilken SMTP respektive POP3 server ska jag ställa in i mitt emailprogram när jag ska använda mitt mailkonton hos er?

Den SMTP & POP3 server skrivs ut i kontoadministrationen när ni skapar POP3 kontot, ni kan även skriva ut den igen den genom att klicka på "visa mailserver information" länken i epostadmin.

Om vi hanterar DNS för domänen så kommer alltid mail.eratdomännamn.com att fungera förutom mailX.space2u.com.

Observera dock att om ni använder SSL i er mailklient och ansluter till mail.erdomän.com så kommer det bli ett felmeddelande på SSL-certifikatet.