Start Epost Allmänt Hur blockerar jag alla mail från en viss epostadress?

Hur blockerar jag alla mail från en viss epostadress?

Svartlista epostadressen under Spamfilter sektionen i kontoadminstrationen.

Även POP3 konton kan logga in på kontoadministrationen och komma åt sektionen.

Huvudkontot kan komma åt kontoadministrationen för POP3 konton även utan att veta lösenordet genom att gå in på Epostadmin under Epost sektionen och välja Administrera på POP3 kontot man vill lägga in regeln på.