Start Epost Allmänt Jag har en Blackberry och min epost tas inte bort på servern

Jag har en Blackberry och min epost tas inte bort på servern

Om du använder dig av en Blackberry för att läsa din Epost via IMAP så kommer det skapas en så kallad aktiv anslutning mot vår server som inte släpps. På grund av denna kan heller inte servern ta bort epostmeddelanden som du väljer att ta bort, vilket leder till att det blir fullt.

Det går dock att komma runt detta genom att man ändrar port i sin Blackberry till 773 för inkommande (utan SSL) eller 774 (med SSL), där har vi lagt upp en speciell IMAP-server som är gjord för just användande mot Blackberry.