Finns det stöd för push mail?

Ja, vi har nu push mail gateways installerade på våra servrar.

För att konfigurera mobilen att fungera med våra push mail gateways, skapar man först sitt exchange konto i mobilen.
Har man activesync aktiverad på mobilen, gäller servernamnet på våran server (ex: www3.space2u.com)

Om mobilen skulle ha möjligheten att ange ett activesync server separat ifrån imap/pop3, då anger man url:en
(ex: http:// eller https://<servernamn>/Microsoft-Server-ActiveSync)

För dedikerade servrar och amail konton gäller servernamnet på våran mailserver (ex: mail3.space2u.com)