Microsoft Outlook 2007

outlook2007

Börja med att klicka på "Verktyg" -> "Kontoinställningar" i Outlook. Där väljer du sedan "Lägg till nytt epostkonto".

outlook_2007_konto_3

Kryssa i "Konfigurera serverinställningar eller ytterligare servertyper manuellt".

outlook_2007_konto_imap_5

Fyll i din kontoinformation du fått när du skapade din epostadress hos oss. Klicka sedan på "Fler inställningar".

outlook_2007_konto_6

Klicka på fliken "Utgående server" och bocka där i rutan "Den utgående servern (SMTP) kräver autentisering".

outlook_2007_konto_imap_7

Gå sedan till fliken "Avancerat" och kontrollera så portnummer för inkommande epost är "110" (143 om du sätter upp kontot som IMAP, 995 om du ska använda dig av POP3/SSL respektive 993 för IMAP/SSL) samt att utgående epost är "2525" (om du ska nyttja vår SMTP).

outlook_2007_konto_8

Klicka sedan på "Ok" i rutan "fler inställningar" och välj "Nästa". Du kommer då se ovan bild och kan klicka på "Slutför" för att din installation ska bli färdig.