Nytt Exchange-konto i Outlook 2010

Obs: Denna guide gäller endast för de som har köpt tjänsten Hosted Exchange.

Denna guide går igenom hur du sätter upp ditt Hosted Exchange-konto mot våra servrar. Guiden beskriver både automatisk uppsättning och manuell.

Steg 1:
outlook1
Gå till Arkiv -> Kontoinställningar -> Kontoinställningar. Gå sen på Nytt där.

outlook2

Generellt så räcker det att du fyller i ditt namn, din epostadress och lösenordet för denna, sen klickar på Nästa, då konfigurerar den automatiskt kontot. Om den inte lyckas med detta av någon anledning så kan du manuellt slutföra installationen enligt nedan. Bocka då för "Manuell konfiguration" och klicka på Nästa.

outlook3

Bocka för Microsoft Exchange och klicka på Nästa.

outlook4

Fyll i server outlook.space2u.com (alternativt mx01.space2u.com om det av någon anledning inte går på outlook.space2u.com) och  din epostadress, klicka sen på "Mer inställningar" nere till höger.

outlook5

Väl där går du till Anslutning och bockar för "Anslut till Microsoft Exchange med HTTP" och klicka på "Exchange proxyinställningar".

outlook6

Fyll i outlook.space2u.com på server, bocka för "Anslut endast via SSL" och sen rutan under den, fyll i msstd:*.space2u.com i rutan där. Ändra sedan längst nere från NTML till Klartextsautentisering och klicka på Ok. Sen är det bara köra Nästa och slutför.