Nytt epostkonto i Outlook 2011 för Mac

För att skapa ett nytt konto i Outlook 2011 för Mac så går du in i detta, sen Verktyg -> Konton:

ny-mo1

Klicka på plustecknet längst nere och välj Epost / Annan som typ:

ny-mo2

Fyll i informationen som efterfrågas. Du kan välja på POP eller IMAP som kontotyp, vid val av IMAP skall port med SSL vara 993 istället för 995 som i bilden. Vet du inte vilken server som anges så kan du hitta detta här:

ny-mo3

Klicka på "Skapa konto" och sen gå tillbaka till listningen, välj kontot i listan om du har flera och gå till "Fler alternativ":

ny-mo4

Välj "Använd inkommande servers information" och lämna resten tomt, klicka på "ok"

ny-mo5

Ditt konto är nu klart att använda.