Nytt epostkonto i Mozilla Thunderbird

För att lägga till ett nytt epostkonto i Mozilla Thunderbird så följer du nedan steg:

Först går du till Verktyg -> Kontoinställningar
ny-tb1

Längst nere till vänster i det fönster som öppnas klickar du på Kontohändelser -> Lägg till Epostkonto:
ny-tb2

Fyll i ditt namn, din epostadress samt lösenordet för denna, se till att Kom ihåg lösenordet är förbockat.
ny-tb3

När du sen går vidare försöker den automatiskt hitta inställningar, tryck på Manuell Inställning:

ny-tb4

Ställ in kontot enligt nedan, fast då med rätt information på respektive rad. Detta hittar du i dina kontoinställningar. Det går även att köra IMAP, då ska porten med SSL vara 993 istället. Vet du inte vilken server du har kan du hitta detta här:

ny-tb5

Klicka sen på Klar så är det klart att använda.