Nytt epostkonto i Outlook 2003

Såhär lägger du upp ett nytt epostkonto i Outlook 2003.

Gå till Verktyg -> Epostkonton.

0

Välj "Lägg till ett nytt epostkonto" och klicka på nästa.

1

Välj POP3 eller IMAP som typ.
2

Fyll i informationen nedan enligt de uppgifter du fått när du skapat ditt epostkonto. Vet du inte vilken server du har så kan du hitta det här:
3

Gå sen till Fler inställningar -> Utgående server och bocka för "Den utgående servern kräver autentisering", sen gå till Avancerat och välj  SSL på utgående, samt se till att porten är ställd på 465.

image007

Tryck sen ok -> Nästa -> Slutför. Kontot är nu installerat och klart att använda.