Nytt epostkonto i Windows Live Mail

Såhär gör du för att skapa ett nytt konto i Windows Live Mail:

Gå till Alternativ -> Epostkonton:
ny-wlm1

Välj "Lägg till":
ny-wlm2

Välj Epostkonto:
ny-wlm3

Fyll sen i enligt nedan, fast med dina korrekta uppgifter du fick när du skapade epostkontot, bocka även för "Konfigurera serverinställningar manuellt". Vet du inte vilken server du har så kan du hitta det här:

ny-wlm4

På nästa sida fyller du i din inkommande och utgående server enligt nedan (fast med korrekta namn). Det går även att välja IMAP som kontotyp, då ska porten istället vara 993 på inkommande.

ny-wlm5

Sen klickar du på Nästa och ditt epostkonto är klart att använda i Windows Live Mail.