Ändra epostkonto i Mozilla Thunderbird

För att ändra ditt epostkonto i Mozilla Thunderbird så går du in på Verktyg -> Kontoinställningar:
 ny-tb1

Klicka sen på kontot i listan på vänsterkanten. Under Serverinställningar hittar du allt som berör inkommande bitarna för server:
change-tb1

Sen kan du gå längst nere till Utgående server - markera den som är skapad i listan och klicka på "Ändra":
change-tb3

Sen kan du ändra inställningarna enligt nedan. Det ska vara uppsatt enligt nedan om du använder vår server, dock med dina rätta inställningar på respektive rad.
change-tb4