Ändra epostkonto i Windows Live Mail

För att ändra kontoinställningarna i Windows Live Mail så går du till "Konton", högerklicka på kontot i vänsterkanten och välj "Egenskaper":

change-wlm1

Under "Allmänt" kan du ställa in din epostadress, namn och en svara-till adress:
change-wlm2

Under fliken "Servrar" så ställer du in för dina servrar. Nedan är korrekta inställningar för att använda Space2us servrar för in och utgående, dock måste du ange korrekta värden på respektive rad. Det går även att köra IMAP mot oss:
change-wlm3

Under fliken "Avancerat" ska det se ut enligt nedan. Om du istället för POP kör IMAP så ska din inkommande port vara 993 istället för 995 som i bilden nedan:

change-wlm4

Tryck sen Ok och ditt konto är klart att använda.