Nytt epostkonto i Outlook 2010

För att skapa ett nytt epostkonto i Outlook 2010 så följer du nedan instruktioner. Gå till Arkiv -> Kontoinställningar -> Kontoinställningar.

1

Klicka på "Nytt":

2

Fyll i ditt namn, din epostadress och lösenordet för detta nedan:

3

Normalt sett så kommer den nu hitta dina inställningar automatiskt. Om den inte gör det så får du bocka för "Konfigurera serverinställningar manuellt" och fortsätta.

4

Då kommer du till följande sida. Där fyller du på med serveradresser och din epostadress samt lösenord där detta saknas. Vet du inte vilken server du har så kan du hitta det här:

5

Klicka sen på "Fler inställningar" och gå till "Utgående server", det ska vara inställt enligt nedan:

6

Gå sen till Avancerat och ställ in enligt nedan. Om du istället för POP3 kör IMAP ska porten vara 993.

7

Tryck på Ok, nästa och sen Slutför så kommer ditt konto nu vara klart att använda.