Ändra epostkonto i Outlook 2010

För att komma åt de konton som är skapade i Outlook 2010 går du till Arkiv -> Kontoinställningar -> Kontoinställningar:

1

Klicka på kontot i listan och välj "Ändra":

2

Fyll i informationen i rutan. Vet du inte vilken server du ska använda så kan du hitta det här:
3

Klicka på Fler inställningar -> Utgående server. Den utgående servern ska vara konfigurerad som nedan:
4

Gå sen till Avancerat och ställ in enligt nedan. Kör du IMAP ska du använda port 993 istället för 995.
5

Tryck sen Ok, nästa och slutför så är ditt konto konfigurerat korrekt.