Skapa Exchange-konto

1: Gå till Exchange Kontrollpanel
Du loggar in där med uppgifterna du fick när du öppnade ditt Exchange-konto

2: Klicka på Exchange Hosting och välj Svenska kronor som Faktureringsvaluta.

1

3: Fyll i fälten på Organisation och Domännamn med dina korrekta uppgifter och klicka på Kundvagn.

2

4: Klicka på Lägg order

5: Din nya organisation i Exchange är nu skapad och du kan klicka på den för att skapa epostadresser i organisationen.

6: Klicka på Tjänstehantering och sen Mailboxar, klicka sen på Skapa ny Mailbox.

3

7: Fyll i informationen och klicka sen på "Lägg till mailbox".

4

8: Ditt konto är nu skapat på Exchange och du kan lägga till det i ditt epostprogram.