Skapa adresslista i Exchange

1: Logga in på Exchange Kontrollpanel.
Logga in med epostadress och lösenord som du fick i dina kontouppgifter för Exchange.

2: Klicka på "Prenumerationer" -> "Alla prenumerationer" och sen "Tjänstehantering"

1

3: Klicka på "Distributionslistor", fyll i "Visningsnamn", "Primär epost" och "Hanteras av" med de inställningar du önskar.

2

4: Listan skapas sen och du kan klicka på den under "Visningsnamn" för att lägga till medlemmar och göra inställningar.

3

5: På denna sida kan du lägga till medlemmar i listan från dina skapade adresser. Under "Epostadress" kan du lägga till fler epostadresser för listan (så du kan maila på flera adresser för att nå samma). Alla mottagare du lägger med kommer få de mail som sänds till listans adress.

4

6: När du lagt till dina mottagare och ställt in den som du vill så är listan klar att använda.