Skapa alias (vidarebefodring) i Exchange

1: Logga in på Exchange Kontrollpanel med de uppgifter du fick när du öppnade kontot.

2: Gå till Prenumerationer -> Alla prenumerationer. Klicka sen på "Tjänstehantering".
1

3: Klicka på Mailkontakter -> Skapa Mailkontakt

2

4: Fyll i informationen som du vill ha det. "Internal email" är den epostadress som ni mailar till för att den i sin tur ska vidarebefodras till "Extern epost". Klicka sen på "Skapa Mailkontakt"

3

5: Avvakta upp till 5 minuter för att ändringen ska slå igenom, sen är det klart att använda.