Start Epost Webmail Hur flyttar jag min adressbok från den gamla webmailen?

Hur flyttar jag min adressbok från den gamla webmailen?

För att flytta adressboken från den gamla webmailen till den nya gör man följande:

1. Logga in på den gamla webmailen och klicka på Adressbok -> Exportera. Under format väljer ni vCard och under grupper väljer ni Alla. Klicka sedan på Ladda ner.

2. Logga in på den nya webmailen och klicka på Adressbok -> Importera. Klicka sedan på Browse och leta åt den fil ni laddade ned från den gamla webmailen. Klicka sedan på Importera.

När ovanstående är utfört skall hela adressboken finnas tillgänglig i den nya webmailen.

För er som har väldigt många adresser uppdelat på flera grupper i den gamla webmailen kan man även bibehålla den grupperingen i nya webmailen. Det man får göra då är att man får skapa de grupper man vill använda i den nya webmailen, gå sedan till den gamla webmailen och vid exporten väljer ni den specifika grupp ni vill exportera. Vid importen i nya webmailen väljer ni sedan vilken grupp ni vill importera till under "Lägg till nya kontakter i adressbok:".