Start Webb PHP Ta emot data som skickats med POST och knyta det till en variabel

Ta emot data som skickats med POST och knyta det till en variabel

Vi har register_globals avslaget vilket gör att data som skickas till en sida inte automatiskt knyts till en variabel med motsvarande namn. Detta är gjort av säkerhetsskäl. Om ni inte vill aktivera register globals (Görs genom att lägga "php_flag register_globals On" i en .htaccess fil) så kan ni använda nedan upplägg för att knyta data till variabler.

$variabelnamn = $_REQUEST["datanamn"];