Start Webb PHP Jag får felmeddelande i OsCommerce: "Warning: session_save_path(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is X is not allowed to access /tmp owned by uid 0"

Jag får felmeddelande i OsCommerce: "Warning: session_save_path(): SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is X is not allowed to access /tmp owned by uid 0"

PHP från och med 4.4.0 versionen och uppåt applicerar safe_mode kontroller på om man sätter en egen sökvägen för sessions filer i php, som standard så ändrar OsCommerce sökvägen från standard inställningen på servern till /tmp Skapa en katalog i eran hemkatalog, ex sessions utanför public_html
Ge katalogen 777 rättigheter

Ändra följande två variablar i OsCommerce konfigurationen till att peka mot den skapade katalogen, /home/KONTONAMN/sessions om man väljer sessions som namn på den:

Cache Directory(DIR_FS_CACHE)
Session Directory(SESSION_WRITE_DIRECTORY)