Start Webb Allmänt Webb I statistiken finns flera försök att ladda ner filen /robots.txt, vad används den filen till och vil

I statistiken finns flera försök att ladda ner filen /robots.txt, vad används den filen till och vil

Det är sökmotorer som försöker ladda ner filen, en fil med det namnet kan skapas i public_html katalogen för att ge vissa instruktioner till sökmotorerna om hur dom ska hantera siten.

Mer information om robots.txt hittar ni på
http://www.robotstxt.org/