Start Webb Allmänt Webb Varför får jag upp en lösenordsprompt när jag försöker ladda ner ett word (.doc) dokument från en ej

Varför får jag upp en lösenordsprompt när jag försöker ladda ner ett word (.doc) dokument från en ej

Det är en bugg i Microsoft office/frontpage om man har dessa bägge program installerade.

Se http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;EN-US;Q225234&
för mer information och information från microsoft om lösning på det.