Start Webb Allmänt Webb Vart ska jag lägga filer för att dom ska publiceras på webben?

Vart ska jag lägga filer för att dom ska publiceras på webben?

Filer som ska publiceras på webben ska läggas under katalogen public_html i er hemkatalog.
Har ni flera domäner kopplade till kontot så har de egna kataloger, då ska filerna inte placeras i public_html utan respektive katalog för domänen.

Dessa är sedan åtkomliga via http://www.eran-doman.se/filnamn