FTP via "Mina Nätverksplatser"

logo

Högerklicka på "Mina Nätverksplatser" och välj "Anslut Nätverksenhet".

Detta kan göras antingen via "Startmenyn" som bilden till höger visar eller via "Skrivbordet" om man valt att "visa klassisk startmeny" som bilden till vänster visar.

Klicka på "Registrera lagringsutrymme online eller anslut till en Nätverksserver"

Klicka på "Nästa"

Klicka på...

"Välj en annan nätverksplats
Ange adressen till en webbplats, en nätverksplats eller en FTP-plats"

... och gå vidare

Fyll i adressen till din FTP-plats och gå vidare

(ex. ftp://ftp.domännamn.se)

Bocka EJ i "Logga in anonymt" utan fyll istället i ditt användarnamn i fältet och gå vidare.

Döp din FTP-plats så du enklare kan identifiera den.

Klicka på "Slutför" och din nya FTP-plats finns färdig att använda under "Mina nätverksplatser".

Du kan sedan vid inloggningen välja att "Spara lösenord" så slipper du skriva in det varje gång.