WS_FTP LE

icon

Ladda ner (gratis): http://www.oldversion.com/program.php?n=wsftp

1

Klicka på "Connect" och välj "New" för att skapa ett nytt FTP konto. Fyll sedan i den information ni fått från oss rörande serveradress, användarnamn och lösenord.

2

Klicka sedan på "Advanced" och bocka i "Passive Transfers" om du har en brandvägg som spärrar aktiv FTP

3

Anslutningen är sedan klar och du kan börja flytta filer mellan din dator (vänster sida) och målservern (höger sida).