FileZilla

icon

Ladda ner här (gratis): http://filezilla-project.org/download.php?type=client

1

För att snabbt absluta så fyller du direkt in FTP-adress, användarnamn och lösenord (samt port: 21) och klickar på "Snabbanslut".

1

För att starta en användarprofil för din anslutning så klickar du upp Platshanteraren och fyller här i dina uppgifter.

1

Klicka även på "Överföringsinställningar" och välja "Passivt" som Överföringsläge

2

Det är nu sedan klart att börja flytta filer mellan servern och din dator.