FTP via Internet Explorer 7

logo

En av de enklaste sätten att nyttja FTP är via den i Windows inbyggda webbläsaren "Internet Explorer".

1

Börja med att fylla i din FTP adress uppe i adressfältet (Var noga med att det står ftp:// innan och inte http:// som det vanligtvis gör)

2

En inloggningsruta dyker upp där du skall ange ditt användarnamn och ditt lösenord du fått av oss.

1

Du får då upp FTP arean i "listläge" där du endast laddar nerfiler (som en webbsida)

1

Klicka då på "Visa" -> "Öppna FTP-platsen i Utforskaren"

1

FTP platsen öppnas då på samma sätt som Internet Explorer 6 - i en katalog där du enkelt kan dra och släppa filer.