FTP i Firefox (FireFTP)

logo

Ladda ner här
(gratis): https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/684

Det går att ladda ner ett tillägg till Mozillas FireFox på länken ovan och installera tillägget FireFTP som fungerar som en FTP-klient.

1

Då du installerat tillägget så kan du klicka på "Verktyg" -> "FireFTP" i Mozilla FireFox

1

Så här ser fönstret du får upp ut, där du kan klicka på "Create an account" för att skapa ett FTP konto

1

Fyll här i dina uppgifter du fått från oss (Användarnamn, lösenord och FTP-serveradress)

1

Kontrollera så "Passive Mode" är ibockat om du sitter bakom en brandvägg som blockerar aktiv FTP.
Klicka sedan på "Ok"

Klicka sen på "Connect" och du blir ansluten till FTP servern och kan börja flytta filer mellan din dator och vår server.